Juridisch beleid / Retourneren / Privacy

Privacybeleid

Door in te stemmen met de gebruiksvoorwaarden en dit privacybeleid, erken je en stem je in met de voorwaarden van dit privacybeleid. Je toestemming kan op elk moment worden ingetrokken door te klikken op de afmeldknop aan het einde van dit beleid.

De website www.4iiii.com wordt geleverd door 4iiii Innovations Inc. (“4iiii”), via zijn kantoren in Canada. 4iiii erkent het belang van de bescherming van de privacy van persoonlijke en financiële informatie. Wij hebben een strikt beleid en strenge veiligheidsmaatregelen ingevoerd om jouw informatie te beschermen. Wanneer je online registreert bij 4iiii of gebruik maakt van onze online winkel, geeft je ons toestemming om de door jou verstrekte persoonlijke gegevens te gebruiken in overeenstemming met dit online privacybeleid. Dit privacybeleid is van toepassing op alle gebruikers van deze website en andere diensten van 4iiii.

Welke informatie verzamelt 4iiii?

4iiii verzamelt persoonsgegevens van bezoekers aan de website of de 4iiii app die hun informatie registreren of gebruik maken van de online winkel, met inbegrip van adressen, telefoonnummers en creditkaartgegevens. Er wordt ook informatie verzameld van klanten die telefonisch bestellingen plaatsen, die aankopen doen in de winkel, die ondersteuning vragen en die contact opnemen met 4iiii via sociale media profielen.

De 4iiii Device Configuration mobiele app verzamelt persoonlijke gegevens zoals geboortedatum en gewicht, wanneer deze door de gebruiker worden ingevoerd, om te helpen bij de berekening van het aantal verbrande calorieën en andere relevante metingen. Dergelijke informatie wordt niet gedeeld. Voor meer zekerheid en vertrouwelijkheid bevestigen wij dat de locatie/gps-informatie die door een gebruiker na of tijdens een training kan worden opgeslagen, op de telefoon zelf wordt opgeslagen en niet naar 4iiii wordt verzonden of door 4iiii wordt verzameld. De gebruiker kan echter wel kiezen om locatiegegevens te delen met anderen via de e-mailfunctie in de mobiele app.

We gebruiken ook cookies (zie meer hieronder) en traceren IP-adressen zodat we onze diensten kunnen verbeteren en jouw 4iiii ervaring kunnen verbeteren. Als je wilt weten welke gegevens 4iiii van jou heeft verzameld en bewaard, kun je die informatie opvragen door hieronder een volledig verslag van je gegevens aan te vragen of door contact op te nemen met de functionaris voor gegevensbescherming via privacy@4iiii.com. Je kunt jouw gegevens die door de 4iiii app zijn verzameld ook inzien, wijzigen en verwijderen door in te loggen op je profiel hieronder. Niemand onder de 16 jaar mag zonder toestemming van een ouder of voogd persoonlijke informatie aan deze website verstrekken.

Alle persoonsgegevens worden beschermd door de Canadese wetten - federale, provinciale of territoriale - betreffende de vertrouwelijkheid en bescherming van persoonsgegevens, en in het bijzonder de Personal Information Protection and Electronic Documents Act (Canada) en de Personal Information Protection Act (Alberta)

Hoe gebruikt 4iiii de gegevens die jij aanlevert?

Als jij ons persoonlijke informatie geeft, kunnen wij deze informatie gebruiken om jou te registreren voor onze website, om onze websitediensten te beheren, en/of om eventuele bestellingen die je online plaatst te verwerken. Wanneer je een bestelling plaatst, een aankoop doet of jouw informatie online opslaat, kunnen wij jouw e-mailadres en postadres gebruiken om jou informatie te sturen over onze producten, diensten en promoties en om ons te helpen meer te weten te komen over jouw winkelvoorkeuren, maar alleen als jij ons daarvoor toestemming geeft. Van tijd tot tijd kunnen wij deze informatie gebruiken om contact met je opnemen via e-mail, post of telefoon om meer te weten te komen over jouw winkelvoorkeuren. Je kunt er altijd voor kiezen om geen reclame of oproepen te krijgen. Het kan gebeuren dat we contact met jou opnemen, afhankelijk van de keuzes die je hebt gemaakt, via e-mail, post of telefoon, om marktonderzoek te verrichten en meer te weten te komen over hoe wij ons productaanbod kunnen verbeteren. Om beter van dienst te kunnen zijn, kunnen wij informatie die jij ons geeft en informatie over jouw productinteresse en aankopen combineren met informatie van derden, met inbegrip van demografische informatie en informatie die publiekelijk beschikbaar is. We kunnen deze informatie ook combineren met informatie van onze gelieerde ondernemingen. Wij gebruiken die gecombineerde informatie om jouw ervaring met ons te verbeteren en te personaliseren, en om met jou te communiceren in overeenstemming met dit beleid.

Deelt 4iiii jouw informatie met anderen?

4iiii verkoopt, verhuurt of maakt de namen, adressen, e-mailadressen of andere persoonlijke informatie van onze klanten niet openbaar aan niet-geaffilieerde entiteiten. Indien nodig kunnen jouw persoonsgegevens door derden worden verwerkt, uitsluitend om 4iiii bij te staan in deze inspanningen en onderworpen aan strikte contractuele vertrouwelijkheidsverplichtingen. Wij maken jouw informatie niet op andere wijze bekend aan derden, tenzij wij redelijkerwijs van mening zijn dat wij daartoe verplicht zijn op grond van de wet, een voorschrift of een overheidsinstantie, of in verband met een juridische claim of procedure. Het kan voor ons noodzakelijk zijn om beperkte informatie aan derden te verstrekken voor het voltooien of verwerken van transacties (bijvoorbeeld het verzenden van producten naar jou) en in die gevallen zullen de externe dienstverleners die deze activiteit controleren verantwoordelijk zijn voor de bescherming van jouw privacy. In het geval van een bedrijfsreorganisatie of verkoop van sommige of al onze activiteiten, kan 4iiii verplicht zijn om jouw persoonlijke informatie aan de overlevende entiteit of koper bekend te maken.

Veiligheid

Alle persoonlijk identificeerbare informatie die je online aan 4iiii verstrekt is louter vrijwillig en mag niet van gevoelige aard zijn. Hoewel 4iiii passende veiligheidsmaatregelen neemt om de informatie die jij ons verstrekt te beschermen, gebruikt 4iiii op dit moment geen encryptiemethoden die verder gaan dan de industriestandaard. Hoewel wij alle redelijke maatregelen nemen om jouw persoonlijke informatie te beschermen, is het internet geen volledig veilig medium en is het onderhevig aan mogelijke onderschepping, verlies, corruptie of wijziging van communicatie. 4iiii is niet aansprakelijk voor enige schade die het gevolg is van de transmissie, onderschepping of corruptie van communicatie naar of van deze website.

Over Cookies

Cookies zijn stukjes informatie die een website naar de browser van jouw computer kan sturen om gegevens bij te houden. Wij gebruiken cookies om na te gaan welke webpagina's worden bezocht en hoe vaak, om onze website gebruiksvriendelijker te maken en om jou een betere ervaring te bieden wanneer je de website opnieuw bezoekt. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar jij hoeft ze niet te accepteren. Om cookies eenvoudig uit te schakelen, ga je naar het "help"-tabblad van je browser of je leest de informatie die bij je browsersoftware is geleverd. Je bezoek aan onze website zal echter aanzienlijk worden verbeterd als cookies niet zijn uitgeschakeld.

Aanvaarding van het privacybeleid en wijzigingen

Door gebruik te maken van de producten en diensten van 4iiii, stem je in met het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van jouw informatie door ons, zoals beschreven in dit privacybeleid. Indien je niet akkoord gaat met de voorwaarden van dit beleid, verlaat dan onmiddellijk deze website. Als je eerder hebt ingestemd met ons privacybeleid en nu je toestemming voor het verzamelen, gebruiken en bewaren van jouw gegevens wilt intrekken, klik je op de afmeldknop onderaan dit beleid. 4iiii behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in zijn privacybeleid of -praktijken. Het is daarom raadzaam deze pagina van tijd tot tijd opnieuw te bekijken, zodat je telkens wanneer je de onlinewinkel gebruikt, de meest recente informatie ontvangt. Wijzigingen in ons privacybeleid zullen worden doorgevoerd door de wijzigingen op onze website te plaatsen. Jouw verdere gebruik van de producten en diensten van 4iiii zal onderworpen zijn aan het dan geldende beleid.

Hoe maak je een keuze i.v.m. het ontvangen van promotiecommunicatie?

4iiii wil met jou communiceren, maar alleen als jij iets van ons wilt horen. Indien je bij ons ingeschreven bent en je inschrijving en persoonlijke gegevens uit onze databank wenst te verwijderen of aan te passen, gelieve op de onderstaande afmeldknop te klikken. Als je liever geen promotionele informatie van ons of onze gelieerde merken ontvangt, of als je niet wilt dat wij jouw informatie gebruiken om je 4iiii ervaring te verbeteren, kun je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar privacy@4iiii.com. Vergeet niet je volledige naam en het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij je registratie of aankoop bij ons te vermelden. Als je ons vraagt om je naam en adres van reclamelijsten te verwijderen, zullen wij jouw naam op een "geen contact" lijst houden om ervoor te zorgen dat wij aan jouw verzoek kunnen voldoen. Het kan tot maximum 10 dagen duren om je e-mail te verwerken. Het is mogelijk dat je tijdens die periode nog steeds berichten van 4iiii krijgt. Weet ook dat je online aankoop met e-mail zal worden bevestigd. Bovendien kan het ook nodig zijn dat we jou via telefoon, e-mail of via de post contacteren met andere vragen i.v.m. je order.

Neem contact met ons op

Als je opmerkingen, problemen, verzoeken of vragen hebt over ons beleid, kun je een e-mail sturen naar privacy@4iiii.com. Als je afgemeld bent en wilt dat al je persoonsgegevens gewist worden, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@4iiii.com.

Als je in de Europese Unie woont en je één van je wettelijk rechten wenst uit te oefenen, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@4iiii.com.

Retourbeleid

Met de aankoop van dit product erken je en ga je akkoord met de voorwaarden van dit retourbeleid.

Bij 4iiii Innovations Inc. (“4iiii”) zijn we trots op de tevredenheid van onze klanten. Je kunt elk artikel dat je op deze website hebt gekocht om welke reden dan ook binnen de eerste dertig (30) dagen na de leveringsdatum terugsturen en 4iiii zal je graag het volledige bedrag terugbetalen. 4iiii brengt geen kosten in rekening voor het opnieuw in voorraad nemen. De enige kosten voor retourneren van een product/producten zijn de verzendkosten voor 4iiii.

Als je een product wilt retourneren of omruilen, stuur dan een e-mail naar support@4iiii.com voor een RMA-nummer (RMA#) [Return Merchandise Authorization number]. Pakketten die zonder RMA# worden geretourneerd kunnen terug naar de afzender worden verstuurd. 4iiii is niet verantwoordelijk voor verloren of beschadigde verzendingen. We raden aan om alle retours te verzekeren. Het (de) geretourneerde artikel(en) moet(en) worden teruggestuurd in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin het aan jou is verkocht, inclusief alle verpakking, onderdelen, accessoires, handleidingen en documentatie.

Het (de) geretourneerde artikel(en) moet(en) goed worden verpakt, zodat het tijdens de verzending niet wordt beschadigd. Jij bent verantwoordelijk voor de kosten van de verzending van (de) het artikel(en).

Als je product defect is, gelieve dan een e-mail aan support@4iiii.com te sturen en we helpen je graag verder.

4iiii accepteert geen retours van producten die verkocht zijn via een wederverkoper of verdeler.

Garantie

Met de aankoop van dit product erken je en ga je akkoord met de voorwaarden van deze beperkte garantie.

4iiii Innovations Inc. ("4iiii") garandeert dat dit product vrij is van defecten in materiaal en vakmanschap, bij normaal gebruik, voor:

(i) een periode van één (1) jaar vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop (de factuurdatum) aan de oorspronkelijke koper voor alle producten, met uitzondering van powermeters en Smart Trainers; en

(ii) een periode van twee (2) jaar vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop (de factuurdatum) aan de oorspronkelijke koper voor Smart Trainers;

(iii) een periode van drie (3) jaar vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop (de factuurdatum) aan de oorspronkelijke koper voor powermeters.

De drie jaar garantie wordt verlengd voor klanten die hun powermeter aankochten vanaf 1 januari 2018.

Defecten die het gevolg zijn van onjuist of onredelijk gebruik of onderhoud, ongelukken, overmatige vochtigheid, insecten, onjuiste of ondeugdelijke verpakking voor verzending, blikseminslag, stroompieken of onbevoegde manipulatie, wijziging of modificatie vallen niet onder de beperkte garantie. 4iiii zal, naar eigen goeddunken, het defecte product herstellen of vervangen door een vergelijkbaar product, zonder kosten voor de klant voor onderdelen of arbeid, waarbij de klant verantwoordelijk is voor alle verzend- en administratiekosten [en waarbij de verzend- en administratiekosten voor terugzending door 4iiii worden betaald nadat het product is hersteld of vervangen]. Vervangende producten kunnen nieuw, gereviseerd of hersteld zijn en worden gegarandeerd voor de resterende periode van de oorspronkelijke aankoop, of 30 dagen vanaf de datum van verzending, afhankelijk van welke periode het langst is. Alle producten die door 4iiii worden vervangen zullen eigendom van 4iiii zijn.

WAAR TOEGESTAAN, VERVANGEN DE BEPALINGEN VAN DEZE BEPERKTE GARANTIE ELKE ANDERE SCHRIFTELIJKE GARANTIE, HETZIJ UITDRUKKELIJK OF IMPLICIET, SCHRIFTELIJK OF MONDELING, MET INBEGRIP VAN ELKE GARANTIE VAN VERKOOPBAARHEID OF GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL.

IN GEEN GEVAL ZAL 4iiii IN AANMERKING KUNNEN KOMEN VOOR DIRECTE OF INDIRECTE SCHADE OF ANDERE VERGOEDINGEN DIE HET GEVAL ZIJN VAN SPECIALE, INCIDENTIËLE OF GEVOLGSCHADE. Om garantieservice te verkrijgen, stuur je een e-mail naar support@4iiii.com voor verzendinstructies en een RMA-trackingnummer. Stuur jouw product franco naar 4iiii met de originele kassabon als bewijs van aankoop voor reparaties onder garantie, met het RMA-trackingnummer op de buitenkant van het pakket geschreven.

WAARSCHUWING: Deze beperkte garantie vervalt indien het product wordt gerepareerd door iemand anders dan een geautoriseerd persoon van 4iiii.

Terms and Conditions

1.0 Intellectual Property
All registered product names and technology trademarks indicated on this site are registered trademarks of 4iiii Innovations Inc. (“4iiii”). Except as expressly granted in this section (or to you specifically in writing), neither 4iiii, nor any of its suppliers grant any express or implied right to anyone for any patents, copyrights, trademarks, trade secret information or other intellectual property of 4iiii. Any unauthorized use regarding publication, copying or modification of information on this website, including trademarks and design marks, may violate applicable legislation and may result in legal action.

2.0 Ownership
The information on this website, along with any materials incorporated herein (including, for example, white papers, press releases, data sheets, videos, photographs, product descriptions and FAQs) is the copyrighted work of 4iiii and/or its suppliers and is protected under Canadian and worldwide copyright laws and treaty provisions. 4iiii grants you permission to copy such materials so long as each copy (i) is solely for your own informational, non-commercial use and is not modified or revised in any manner, (ii) plainly displays all copyright and other proprietary notices, in the same form and manner as on the original AND (iii) displays a statement that the materials are used solely with permission of 4iiii. No other use of the information is authorized.

Any product obtained from this website is governed exclusively by the license terms accompanying the product and you hereby agree to abide by the terms of such license. Nothing contained herein shall be construed as conferring by implication, estoppel or otherwise any license or right under any patent, trademark or copyright of 4iiii or any third party.

3.0 Confidentiality
Certain areas on this website may contain 4iiii confidential information. Access by unauthorized persons, and unauthorized use or disclosure of 4iiii confidential information, may be a violation of 4iiii’s rights and are strictly prohibited. By accessing 4iiii confidential information, you agree to keep this information confidential. You also agree to treat this confidential information with a standard of care which is of at least as high a standard as that which you apply to your most confidential information and to only disclose it within your organization to authorized persons with a “need to know” who are instructed and have agreed not to disclose such confidential information and not to use the information for any purpose not permitted. You also agree not to alter, decompile, disassemble, reverse engineer, or modify any of the confidential information related to 4iiii that you receive.

Any questions, comments, suggestions, or other information submitted to 4iiii in response to this website shall be non-proprietary and shall be deemed to be non-confidential and 4iiii shall be free to use, reproduce, disclose and distribute such information and any ideas contained therein in any manner without limitation.

4iiii discourages you from sending us any information that you consider to be confidential or proprietary through this website. Please note that if you do send us any such information or material, 4iiii will assume it is NOT confidential and is truthful, legal and does not violate the rights of others.

4.0 Disclaimers
We work hard to make this web site interesting and user-friendly, but we cannot guarantee that our users will always find everything to their liking. Please read this Disclaimer carefully before using our website.

YOU AGREE THAT YOUR USE OF THIS SERVICE IS AT YOUR SOLE RISK. BECAUSE OF THE NUMBER OF POSSIBLE SOURCES OF INFORMATION AVAILABLE AND THE INHERENT HAZARDS AND UNCERTAINTIES OF ELECTRONIC DISTRIBUTION, THERE MAY BE DELAYS, OMISSIONS, INACCURACIES, OR OTHER PROBLEMS WITH SUCH INFORMATION. IF YOU RELY ON THIS SERVICE OR ANY MATERIAL AVAILABLE THROUGH THIS SERVICE, YOU DO SO AT YOUR OWN RISK. YOU UNDERSTAND THAT YOU ARE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY DAMAGE TO YOUR COMPUTER SYSTEM OR LOSS OF DATA THAT RESULTS FROM ANY MATERIAL AND/OR DATA DOWNLOADED FROM OR OTHERWISE PROVIDED THROUGH 4IIII.COM OR ANY OF ITS AFFILIATES.

THIS SERVICE IS PROVIDED TO YOU AS IS, WITH ALL FAULTS, AND AS AVAILABLE. 4IIII, ANY OF THE CONTRIBUTORS TO THIS WEBSITE AND THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS CANNOT AND DO NOT WARRANT THE ACCURACY, COMPLETENESS, CURRENTNESS, NONINFRINGEMENT, MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE OF THE INFORMATION AVAILABLE THROUGH THIS SITE, NOR DO THEY GUARANTEE THAT THIS SITE WILL BE ERROR-FREE, CONTINUOUSLY AVAILABLE, OR THAT THE SERVICE WILL BE FREE OF VIRUSES OR OTHER HARMFUL COMPONENTS. WITH RESPECT TO DOCUMENTS AVAILABLE FROM THIS SERVER, NEITHER 4IIII NOR ANY OF THE CONTRIBUTORS TO THIS WEBSITE OR THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS, MAKES ANY WARRANTY, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY AND FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, OR ASSUMES ANY LEGAL LIABILITY OR RESPONSIBILITY FOR THE ACCURACY, COMPLETENESS, OR USEFULNESS OF ANY INFORMATION, APPARATUS, PRODUCT, OR PROCESS DISCLOSED, OR REPRESENTS THAT ITS USE WOULD NOT INFRINGE PRIVATELY OWNED RIGHTS. WE DO OUR BEST TO PROVIDE USEFUL INFORMATION, HOWEVER, WE MAKE ABSOLUTELY NO GUARANTEES AS TO THE CURRENCY, ACCURACY, OR QUALITY OF INFORMATION WE PUBLISH.

UNDER NO CIRCUMSTANCES SHALL 4IIII, OR ANY OF THE CONTRIBUTORS TO THIS WEBSITE AND THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS, OR THEIR AFFILIATES, AGENTS OR LICENSORS BE LIABLE TO YOU OR ANYONE ELSE FOR ANY DAMAGES ARISING OUT OF USE OF THE INFORMATION CONTAINED ON OR THE PRODUCTS SOLD THROUGH 4IIII.COM, INCLUDING, WITHOUT LIMITATION, LIABILITY FOR CONSEQUENTIAL, SPECIAL, INCIDENTAL, INDIRECT, OR SIMILAR DAMAGES, EVEN IF WE ARE ADVISED BEFOREHAND OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. (BECAUSE SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF CERTAIN CATEGORIES OF DAMAGES, THE ABOVE LIMITATION MAY NOT APPLY TO YOU. IN SUCH STATES, THE LIABILITY OF 4IIII, ANY OF THE CONTRIBUTORS TO THIS WEBSITE AND THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS, AND THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS IS LIMITED TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW.) YOU AGREE THAT THE LIABILITY OF 4IIII, ANY OF THE CONTRIBUTORS TO THIS WEBSITE AND THEIR AFFILIATES, AGENTS AND LICENSORS, IF ANY, ARISING OUT OF ANY KIND OF LEGAL CLAIM IN ANY WAY CONNECTED TO THE SERVICE SHALL NOT EXCEED THE AMOUNT YOU PAID TO THE SERVICE FOR THE USE OF THE SERVICE. 4IIII MAY, BUT IS NOT OBLIGATED TO, MONITOR OR REVIEW STATEMENTS MADE BY THIRD PARTIES ON THIS WEB SITE. USERS OR OTHER THIRD PARTIES MAY POST STATEMENTS OR INFORMATION ON SOME PORTIONS OF THIS WEBSITE FROM TIME TO TIME. 4IIII MAKES NO REPRESENTATION AS TO THE ACCURACY, APPROPRIATENESS, LEGALITY, OWNERSHIP OR OTHER ASPECTS OF SUCH STATEMENTS OR INFORMATION. 4IIII EXPRESSLY DISCLAIMS ANY LIABILITY FOR SUCH THIRD PARTY STATEMENTS UNDER CRIMINAL OR CIVIL LAWS RELATING TO DEFAMATION, INTELLECTUAL PROPERTY INFRINGEMENT, PRIVACY, OBSCENITY, OR OTHER AREAS OF LAW. ALSO, AT TIMES, THIS WEB SITE MAY CONTAIN LINKS TO WEB SITES MAINTAINED BY OTHER ORGANIZATIONS, ENTITIES, INDIVIDUALS OR AGENCIES WHICH ARE PROVIDED AS A CONVENIENCE TO 4IIII USERS. THESE LINKED WEB SITES ARE NOT UNDER THE CONTROL OF 4IIII AND ARE PROVIDED MERELY AS A CONVENIENCE. THE INCLUSION OF SUCH LINKS DOES NOT IMPLY AN ENDORSEMENT, AND 4IIII IS NOT RESPONSIBLE FOR THE ACCURACY OF INFORMATION ON SUCH WEB SITES. 4IIII DOES NOT MONITOR OR REVIEW THE CONTENT OF SUCH THIRD PARTY WEB SITES AND THEREFORE ADVISES YOU THAT YOUR ACCESS BY LINK TO THIRD PARTY WEB SITES IS AT YOUR OWN RISK.

App Data Log-In
Unsubscribe
Request Information

Contact met os opnemen / Gegevensbescherming

Als je opmerkingen, problemen, verzoeken of vragen hebt over ons beleid, kun je een e-mail sturen naar privacy@4iiii.com. Als je wilt dat al je persoonsgegevens gewist worden, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@4iiii.com

Als je in de Europese Unie woont en je één van je wettelijke rechten wenst uit te oefenen, neem dan contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming via privacy@4iiii.com.

Afmelden
Informatie aanvragen